Com que ens ve de gust fer un petit recorregut amb
veler, per saber què és navegar empesos pel vent, ens passem una bona estona
per cercar la millor oferta al port de Vodice. Finalment trobem el que ens
agrada més que res per la fotografia del vaixell, fem la reserva per
l'endemà.
Ara, al súper a
buscar provisions.
Amb al nevera plena
i sense dinar, marxem cap a Sibenik.
El segon àpat, de
peix. Dos de tonyina, una orada i un arròs negre, de postres
res, i per acabar un cafè. De fet es un comentari que sobraria en un blog de
viatge, si no fos per un petit detall. El cambrer del restaurant de Sibenik,
força recomanable per cert, felicita el Josep M. per deixar el plat tant net.
El matrimoni Caffarel De La Morena continua mantenint
diferencies després de quatre dies, sobre com convertir euros a kunes.
Segurament que
animats per l'èxit del dinar, un dels nostres, millor dit una, es fa un obsequi
en un comerç on venen com artesania croata, segons
ens adverteix el propietari, sabates Pisaverde,
fabricades a Canàries, .
Si Zadar ja ens va
agradar, Sebenik ens agrada molt mès, la part antiga, es clar.
A part del patrimoni
cultural que hi és, i de manera abundosa, passejar pels seus carrers, descobrir
racons, asseure's en una de les seves moltes terrasses i fer un beure o
menjar-se un bon pastís, és quelcom que no heu de deixar de fer si un dia,
decidiu fer una visita a aquesta terra. Els gelats son bons però a nosaltres
quatre, ens agraden més els italians.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada