dimecres, 17 de setembre del 2014

Dia 17 Sibenik.

Com que ens ve de gust fer un petit recorregut amb veler, per saber què és navegar empesos pel vent, ens passem una bona estona per cercar la millor oferta al port de Vodice. Finalment trobem el que ens agrada més que res per la fotografia del vaixell, fem la reserva per l'endemà. 
Ara, al súper a buscar provisions. 
Amb al nevera plena i sense dinar, marxem cap a Sibenik. 
El segon àpat, de peix. Dos de tonyina, una orada i un arròs negre, de postres res, i per acabar un cafè. De fet es un comentari que sobraria en un blog de viatge, si no fos per un petit detall. El cambrer del restaurant de Sibenik, força recomanable per cert, felicita el Josep M. per deixar el plat tant net.
El matrimoni Caffarel De La Morena continua mantenint diferencies després de quatre dies, sobre com convertir euros a kunes. 
Segurament que animats per l'èxit del dinar, un dels nostres, millor dit una, es fa un obsequi  en un comerç on venen com artesania croata, segons ens adverteix el propietari, sabates Pisaverde, fabricades a Canàries, .
Si Zadar ja ens va agradar, Sebenik ens agrada molt mès, la part antiga, es clar. 
A part del patrimoni cultural que hi és, i de manera abundosa, passejar pels seus carrers, descobrir racons, asseure's en una de les seves moltes terrasses i fer un beure o menjar-se un bon pastís, és quelcom que no heu de deixar de fer si un dia, decidiu fer una visita a aquesta terra. Els gelats son bons però a nosaltres quatre, ens agraden més els italians. 

Un últim tomb pel port, per a fer les últimes quatre fotos i a aprofitar els últims rajos de sol i de retorn cap a Vodice. Demà el veler: quin mareig! ens ha comentat més d'una coneguda. Ja ho explicarem.


Sibenik.

Catedral de Sant Jacob - Sibenik

Sibenik.

Sibenik.

Sibenik.

Sibenik.


Castell o fort de Sant Miquel  - Sibenik

Aquset auditori està situat a la part més alta del castell.

Sibenik.

Sibenik.

Sibenik.

Sibenik.

Sibenik.

Sibenik.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada