diumenge, 14 de setembre del 2014

Dia 14 de setembre L'Espluga de Francolí - Slunj

Son les 4:30h del matí. Sortim de l'Espluga en direcció a l'aeroport del Prat. Hi arribem sense cap problema, a l'hora prevista.
Primer entrebanc, el sistema informàtic de Vueling a caigut i toca esperar prop d'una hora. Finalment ens fan una pseudo targeta d'embarcament amb bolígraf i corrent, ens adrecem cap a la porta D8, amb el croissant i el cafè amb llet a la ma. Un riuet i cap a l'avió on som ARA de camí cap Dubrovnik. Sortim puntualment a l'hora prevista les 8:10h. L'avió va mig buit, som al setembre. Trobarem menys turistes?
A les 10:05, 5 minuts abans de l'hora, bé per Vueling! Aterrem a l'aeroport de Dubrovnik.
Ara hem de buscar, compte! l'empresa Car del mar subcontractada per Fleet, on tenim llogat el cotxe. 
11:00h disposem d'un flamant Opel Astra de color negre amb13250 km. 
GPS connectat. Destinació Slunj. Abans haurem de parar a dinar. 
14:00h Parada tècnica a l'àrea  de servei de Mosor, per a fer una mossegada. El primer pagament amb kunes. Un entrepà i un cafè i al cotxe altre cop, destinació Slunj. Hora prevista d'arribada les 17:35. 
Després d'acomodar-nos als apartaments Stefanac, sortim a fer la descoberta d'Slunj. Poca cosa per descobrir llevat d'un indret anomenat Slovin unique Rastoke, un antic molí fluvial convertit en un petit museu. Avui però passat per aigua a causa d'una forta tempesta, la Nina ja ens ho comentat ha plogut maolt, massa. Estan tips e tanta aigua. Al final de les fotografies i hem posat un petit video que en dona fe.. 
Es fa fosc i tenim gana, aconsellats també per la Nina, la amable mestressa de la casa, sopem cuina del país, corder i garrí cuits amb forn de llenya i acompanyats amb patates guisades i verdures a la brasa, al restaurant El Pino, excel•lent relació qualitat/preu.
Havent sopat ens n'anem a dormir. Demà volen anar a Zagreb i ens hem de llevar d'hora.





El petit aeroport de Dubrovnik

Primers quilometres per carreteres croates.

L'Opel Astra que ens acompanyrà durant tot el viatge.

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

Slovin unique Rastoke

El primer sopar al restaurant El Pino


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada